Català
El proper dia 2 d'octubre comença en el centre de la Fundació Cepaim a Barcelona, la IV edició del Curs para Dinamitzadores Comunitàries per a la prevenció de la violència masclista, per a dones migrants.
El Curs va dirigit a Dones d'origen extracomunitari i/o sol·licitants d'asil i refugiades, amb domini del castellà o català, amb interès per la intervenció social i la igualtat entre dones i homes.
L'OBJECTIU del Curs és capacitar i oferir eines per la dinamització de grups, per a la prevenció de la violència masclista en l'àmbit social i comunitari, mitjançant una metodologia vivencial i participativa, sempre des d'una perspectiva de gènere i intercultural.
La DURADA del Curs és de 40 hores i es realitzarà tots els dimarts i dijous de 10,00 a 14,00, des del 2 d'octubre al 2 de novembre, en el centre de la Fundació Cepaim a Barcelona en el carrer Aragó 281, 2n.2a de Barcelona.
Aquesta activitat s'emmarca dins el Projecte Tirar Endavant, de l'Àrea d'Igualtat i No Discriminació de la Fundació Cepaim i és finançat per la Dirección General de Migraciones i el Fondo Asilo Migración e Integración. Per tal d'assistir-hi, cal inscripció prèvia mitjançant el correu mgsosa@cepaim.org o bé el telèfon 93 487 38 16 abans del 28 de setembre de 2018.
Castellano
El próximo día 2 de octubre empieza en el centro de la Fundación Cepaim en Barcelona, la IV edición del Curso para Dinamizadoras Comunitarias para la prevención de la violencia machista, para mujeres migrantes.
El Curso va dirigido a Mujeres de origen extracomunitario y/o solicitantes de asilo y refugiadas, con dominio del castellano o catalán, con interés por la intervención social y la igualdad entre mujeres y hombres.
El OBJETIVO del Curso es capacitar y ofrecer herramientas para la dinamización de grupos con la finalidad de prevenir violencia machista en el ámbito social y comunitario, mediante una metodología vivencial y participativa, siempre desde una perspectiva de género e intercultural.
La DURACIÓN del Curso es de 40 horas y se realizará todos los martes y jueves de 10,00 a 14,00, desde el 2 de octubre al 2 de noviembre, en el centro de la Fundación Cepaim en Barcelona en la calle Aragón 281, 2º- 2ª de Barcelona.
Esta actividad se enmarca dentro del Proyecto Salir adelante, del área de Igualdad y No Discriminación de la Fundación Cepaim y es financiado por la Dirección General de Migraciones y el Fondo de Asilo, Migración e Integración.
Para asistir al curso se requiere inscripción previa mediante el correo mgsosa@cepaim.org o bien el teléfono 93 487 38 16, antes del 28 de septiembre de 2018.
Detect language Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scots Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sundanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu | Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scots Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sundanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu |